Disclaimer

Hoe ziet mijn aanpak eruit ?
Ik zet mij ervoor in om mij volledig te verdiepen in de achtergrond van uw probleem en de belangen die daarbij een rol spelen. Indien nodig werk ik daarbij samen met deskundigen op andere vakgebieden. Hierdoor kan ik boven de grenzen van mijn vakgebied uitstijgen, zodat ik zicht krijg op het totale plaatje.
Ik sta voor een professionele en pragmatische aanpak, waarbij ik waarden als kwaliteit, zelfstandigheid, efficiŽntie, slagvaardigheid, enthousiasme, nieuwsgierigheid en flexibiliteit centraal stel.

Wat voeg ik toe aan uw organisatie ?
Mijn aanpak draagt eraan bij dat het eindresultaat voldoet aan de door u vastgestelde kaders, zodat u zekerheid heeft dat uw probleem op een kwalitatief verantwoorde wijze zal worden opgelost. Bovendien zorgt mijn dienstverlening ervoor dat u uzelf ongestoord kunt blijven richten op uw eigenlijke kerntaken. De continuÔteit van uw bedrijfsvoering is dus gewaarborgd.

Maar is dat ook echt zo ?
U vraagt zich nu misschien af of ik het kan waarmaken dat mijn aanpak inderdaad een positieve bijdrage levert aan uw organisatie. Hierop kan ik antwoorden dat ik de afgelopen vijftien jaar met verschillende professionals heb samengewerkt die met tevredenheid terugkijken op deze samenwerking. Dit betreft personen, werkzaam voor organisaties waar steeds kwalitatief hoge eisen werden gesteld aan mijn inbreng. Ik ben er daarom van overtuigd dat ik voor uw organisatie hetzelfde kan betekenen. Waarom ervaart u dit niet zelf?